Pre-Professional Intensive Schedule 2024



Pre-Professional Triple Threat Advanced Training Intensive

Drayton Entertainment Youth Academy July 21 - July 25

Created on: 25-Apr Version: 4

Last Updated: 15-May NOTE: Subject to change.

	Monday, July 21st	Tuesday, July 22nd	Wednesday, July 23rd	Thursday, July 24th	Friday, July 25
8:30 AM 8:45 AM	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open
9:00 AM	Orientation/Intro (Chad)	NA	Maria Channa Hant	Warm-Up with Chad McNamara	
9:15 AM	Music - New Money	Music - <i>Jailhouse Rock/All Shook Up</i> Ken Chamberland	Music - <i>Steam Heat</i> Ken Chamberland	(30m; 9-9:30)	
9:30 AM 9:45 AM	Music Director (Ken Chamberland)	(1h; 9-10)	(1h; 9-10)		
10:00 AM	(1h; 9:15-10:15)				
10:15 AM	Break				Choreography - Jesus Christ Superstar Adam Sergison and Music Director
10:30 AM					(3h; 9:00-12:00)
10:45 AM 11:00 AM	Choreography - New Money	Musical Theatre Performance Robert Markus + MJ Johnson	Choreography - Steam Heat	Disney Audition Workshop	
11:15 AM	Anthony MacPherson and Ken	Jade McLeod + TBD	Heather Kosik and Ken Chamberland	(3h 30m; 9:30-1:00)	
11:30 AM	Chamberland	(2h 30m; 10-12:30)	(2h 30m; 10-12:30)		
11:45 AM	(2h 10:45-12:45)				
12:00 PM 12:15 PM					
12:30 PM					Lunch
12:45 PM	Lunch	Lunch	Lunch		
1:00 PM		Editeii			
1:15 PM 1:30 PM	Theatrical Intimacy Workshop	Music - Jailhouse Rock/All Shook Up		Lunch	
	Anisa Tejpar	Ken Chamberland	0.4 a mala anna	Zaam with James Daimhuidea	
1:45 PM	(1h 30m; 1-2:30)	(30m; 1:30-2)	Monologues Sierra Holder	Zoom with Jenna Bainbridge (30m; 1:45-2:15)	
2:00 PM 2:15 PM			Philip Pace	Break	Review/Show & Tell/Filming
2:30 PM	Break	Charaography Igilhouse Pack/All	(2h; 1:15-3:15)	Break	Chad McNamara and Music Director
2:45 PM		Choreography - Jailhouse Rock/All Shook Up			(4h; 1:00-4:00)
3:00 PM	Choreo Review	Chad McNamara and Ken Chamberland	Day all	Music - Jesus Christ Superstar Music Director	
3:15 PM 3:30 PM	Chad McNamara and Ken Chamberland	(2h; 2-4)	Break Q&A	(1h 30m; 2:30-4)	
	(1h 15m; 2:45-4)		Sierra Holder, Philip Pace		
3:45 PM			(30m; 3:30-4)		Travel to Combuides /F.20084 Taxas
4:00 PM 4:15 PM	End of Day	End of Day	End of Day	End of Day	Travel to Cambridge (5:30PM - Tour, 6:00PM - Pizza, 7:30PM - Show)