Pre-Professional Intensive Schedule 2025



## **Pre-Professional Triple Threat Advanced Training Intensive**

## Drayton Entertainment Youth Academy July 21 - July 25

Created on: 25-Apr Version: 5

**Last Updated:** 09-Jul **NOTE:** Subject to change.

	Monday, July 21st	Tuesday, July 22nd	Wednesday, July 23rd	Thursday, July 24th	Friday, July 25
8:30 AM	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open
8:45 AM 9:00 AM	Orientation/Intro (Chad)	·	·	Warm-Up with Chad McNamara	·
9:00 AM	Orientation/intro (Chad)	Music - Jailhouse Rock/All Shook Up	Music - New Money	(30m; 9-9:30)	
9:30 AM	Music - Steam Heat	Ken Chamberland	Ken Chamberland	(30, 3 3.00)	
9:45 AM	Ken Chamberland (1h; 9:15-10:15)	(1h; 9-10)	(1h; 9-10)		
10:00 AM	<u> </u>				Choreography - Jesus Christ Superstar
10:15 AM	Break				Adam Sergison and Brian Barber
10:30 AM					(3h; 9:00-12:00)
10:45 AM 11:00 AM	Choreography - <i>New Money</i> Sarah Vance (2h 10:45-12:45)	Musical Theatre Performance Robert Markus + MJ Johnson Jade McLeod + TBD (2h 30m; 10-12:30)	Choreography - New Money Anthony MacPherson and Ken Chamberland (2h 30m; 10-12:30)	Disney Audition Workshop (3h 30m; 9:30-1:00)	
11:00 AM 11:15 AM					
11:30 AM					
11:45 AM					
12:00 PM					
12:15 PM					Lunch
12:30 PM	Lunch	Lunch	Lunch		
12:45 PM					
1:00 PM 1:15 PM				Lunch	
1:15 PM	Theatrical Intimacy Workshop	Music - Jailhouse Rock/All Shook Up		Lunch	
	Anisa Tejpar	Ken Chamberland			
1:45 PM	(1h 30m; 1-2:30)	(30m; 1:30-2)	Monologues	Zoom with Jenna Bainbridge (30m; 1:45-2:15)	
2:00 PM			Sierra Holder and Philip Pace		Review/Show & Tell/Filming
2:15 PM	Dunali		(2h; 1:15-3:15)	Break	Chad McNamara and Music Director
2:30 PM 2:45 PM	Break	Choreography - Jailhouse Rock/All			(4h; 1:00-4:00)
3:00 PM		Shook Up		Music - Jesus Christ Superstar	
3:15 PM	Choreo Review Chad McNamara and Ken Chamberland	Chad McNamara and Ken Chamberland (2h; 2-4)	Break	Music Director	
3:30 PM	(1h 15m; 2:45-4)	(211, 2-4)	Q&A	(1h 30m; 2:30-4)	
3:45 PM	, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,		Sierra Holder and Philip Pace		
4:00 PM			(30m; 3:30-4)		Travel to Cambridge (5:30PM - Tour,
4:00 PM 4:15 PM	End of Day	End of Day	End of Day	End of Day	6:00PM - Pizza, 7:30PM - Show)